Menu

Dubbelprogramma: Kasper van der Laan & Patrick Laureij

Op zondag 4 november spelen Kasper van der Laan en Patrick Laureij een dubbelprogramma in Comedyclub Toomler.

Kasper heeft de afgelopen maanden veel opgetreden met de Finalistentour van het Leids Cabaret Festival, en gaat zich vanaf najaar 2018 langzaam warmlopen richting zijn eerste avondvullende theaterprogramma. Seizoen 2018/2019 is hij in de theaters te zien, oa in de Cabarestafette en uiteraard in Comedyclub Toomler.

Patrick staat dit seizoen in het theater met zijn tweede solovoorstelling 'Nederlands Hoop'. Zijn eerste programma 'Dekking Hoog' werd lovend ontvangen. NRC schreef:
“Laureij weet zijn verhalen schilderachtig op te dissen, met komische hyperbolen en de logica van iemand die op straat heeft geleerd te overleven. De onderdrukte agressie die daar doorheen schemert, schept spanning. Maar hij is ook bedreven in een iets onschuldiger soort kolder. Over de kranten die elke dag een nieuw nummer vol nieuwe lesstof bij hun abonnees laten bezorgen: ‘Niet te doen, man!’ (…) Dit is een programma als kennismaking met een nieuw talent.”

Dubbel Kasper van der Laan & Patrick Laureij
Dautm: zondag 4 november 2018
Tijd: 20.30
Tickets: 24 oktober om 11.00 uur start de voorverkoop via
www.toomler.nl

Hee man, Patrick a.k.a. de Knotmaestro hier. Mijn tweede show is getiteld ‘Nederlands Hoop’. Het zou tof zijn als je langskomt

Patrick Laureij
Swipe voor meer

Gepubliceerd op

Op de hoogte blijven?

Of volg ons op