Menu

LCF 2020 = uitverkocht

Het Leids Cabaret Festival 2020 is he-le-maal uitverkocht!

Op zaterdag 18 januari gingen de halve finale en de finale van het Leids Cabaret Festival 2020 in de verkoop. En de kaarten zijn nu állemaal weg.
Heb je achter het net gevist? Laat je dan via onderstaande links op de gastenlijst zetten. Het kan zomaar zijn dat er nog kaarten terug in de verkoop komen.

Alle data op een rij:
10 februari 2020 - Eerste voorronde. Vier van de acht deelnemers presenteren hun stuk aan jury & publiek - klik hier voor de wachtlijst!.
11 februari 2020 - Tweede voorronde. Deel twee van de deelnemers presenteert hun stuk ana jury & publiek, inclusief juryuitslag - klik hier voor de wachtlijst!
13 februari 2020 - Halve finale. De vijf halve finalisten mogen aan jury & publiek laten zien of zij finale-waardig zijn - klik hier voor de wachtlijst!
15 februari 2020 - Finale. De drie finalisten mogen nog één keer aan jury & publiek laten zien wie de allerbeste is - klik hier voor de wachtlijst!

Extra! 15 februari 2020 wordt Spijkers met Koppen weer LIVE uitgezonden vanuit de Leidse Schouwburg! Reserveer je kaarten ook hiervoor via deze link.

Wil je écht zekerheid dat je de finalisten van 2020 gaat zien? Kom dan kijken bij de Finalistentour, 5 of 6 juni. Dan doen de finalisten de finale nog een keer over, zónder de Festival-zenuwen. Kaarten koop je hier.

Gepubliceerd op

Op de hoogte blijven?

Of volg ons op