Menu

LCF eindelijk (!) van start!

Na allerlei verplaatsingen en onduidelijkheden kan het Leids Cabaret Festival 2022, nu de kroegen open zijn, eindelijk van start!

De audities van het Leids Cabaret Festival 2022 vinden plaats op zondag 6 en zondag 13 februari in Galerie Café de Leidse Lente.

Begin januari selecteerden we uit alle aanmeldingen veertien deelnemende auditanten. Verdeeld over de zondagen 6 en 13 februari tonen deze veertien jonge cabaretiers zich voor het eerst aan het Leidse publiek.

Met Martijn Kardol als onze vaste presentator wordt dit, zoals altijd, een topmiddag.
De inloop is vanaf 13.00 uur. Geniet van een drankje en een hapje en spot alvast de toekomstige finalisten van 'het Leids'!

Na deze audities zetten de geselecteerde finalisten tussen 4 maart en 31 mei theaters in het ganse land op stelten tijdens de finalistentour. Op vrijdag 3 juni ben je welkom in de Leidse Schouwburg voor de halve finale en de finale van Leids Cabaret Festival 2022 vindt plaats op – tromgeroffel – zaterdag 4 juni.
Save the date!
Start kaartverkoop wordt zsm aangekondigd.

Oftewel: The only way is UP!

LET OP: Gezien de huidig geldende 1,5 meter regel, is het aantal bezoekers gelimiteerd én we zoeken leuke types met een supportive houding, want hé, een uitgedund publiek zal een TOF publiek moeten zijn….

Gepubliceerd op

Op de hoogte blijven?

Of volg ons op