Menu

Micha Wertheim presenteert prentenboek

Vandaag start de kinderboekenweek! (3 t/m 14 oktober). In opdracht van de Cello Biënnale Amsterdam maakte Micha Werheim zijn vierde prentenboek; De Familie Decibel.

De Familie Decibel - prentenboek door Micha Wertheim

De Familie Decibel gaat over het wel en wee van een familie die leeft in een violoncelle.

... en dat bevalt ze wonder wel. Wat ze daar doen, en hoe ze er voor zorgen dat er muziek uit dat mooie instrument komt, wordt in het prentenboek verteld door de kleine Jacqueline Decibel. Van toonladders beklimmen tot noten eten, alles komt aan bod.
De illustraties zijn wederom gemaakt door Cristina Garcia Martin van All Things Moving.

Lekker voorlezen!

Vurenhout en Ebbenhout (4+)

Tijdens de Cello Biënnale Amsterdam speelt Micha in Muziekgebouw aan 't IJ de kindervoorstelling 'Vurenhout en Ebbenhout' (4+) welke is geïnspireerd op het prentenboek. Hoe de voorstelling eruit gaat zien blijft een verrassing, maar dat kinderen vanaf vier jaar mee mogen doen, dat staat vast! De voorstelling is twee keer zien op 20 oktober (10.30 / 12.00 uur) en één keer op 23 oktober (11.00 uur).

Cello Biënnale Amsterdam

Van 18 t/m za 27 oktober 2018: tien stampvolle dagen met meer dan 90 concerten, voorstellingen, masterclasses en workshops door musici, ensembles en orkesten uit 27 landen. Grote namen, oude bekenden en nieuwe gezichten. De Cello Biënnale 2018 gaat over wat muziek met ons doet, de kracht van muziek en van de cello: waarom houdt iedereen van de cello, wat is het geheim?

Swipe voor meer

Gepubliceerd op

Op de hoogte blijven?

Of volg ons op