Menu

Zat 13 feb: Spijkers & Micha Wertheim vanuit de lege Leidse Schouwburg

De dag waarop we eigenlijk de Finale van het Leids Cabaret Festival 2021 zouden hebben,
laten we niet zo maar voorbij gaan. Het bloed kruipt waar het niet gaan kan….
We hebben een lean & mean programma voor je samengesteld, om de dag een beetje door te komen.

12.00 - 14.00 uur
SPIJKERS MET KOPPEN – RADIO 2
Met oa: de ether-première van een fan-tas-tisch lied dat André Manuel schreef om de waanzin op afstand te houden, de drie finalisten van het afgelopen jaar die hun finalistentour in rook zagen opgaan maar hun gevoel voor humor gelukkig hebben weten te behouden, haarscherpe columns van ex-deelnemers aan het Leids, aandacht voor de cultuurparagrafen in de diverse verkiezingsprogramma’s, en…

De uitreiking van de 1e Gouden Kies, een eerbetoon aan de afgelopen december overleden oprichter van het Leids Cabaret Festival, Harry Kies.

Helaas kun je de uitzending niet live bijwonen, maar zet je radio aan!

21.00 - 22.15 uur
MICHA WERTHEIM - NIEMAND ANDERS
Met zijn spiksplinter nieuwe voorstelling vanuit de lege Leidse Schouwburg. ‘Niemand Anders’ een interactieve online voorstelling met 3 laptops, 7 livestreams, 1 cabaretier en een lege zaal. In 2016 schreef Micha Wertheim theatergeschiedenis door een solovoorstelling te maken waarbij hij zelf niet aanwezig was. Nu de theaters hun deuren hebben moeten sluiten voor het publiek, ziet Wertheim zijn kans schoon om aan dat project een vervolg te geven: Niemand Anders. Een voorstelling zonder publiek. In februari toert Wertheim langs verschillende lege theaters. Voor iedere avond zijn online kaartjes te koop. Het enige dat je nodig hebt is een laptop en een webcam. Want zelfs in een zaal zonder publiek wil Wertheim iedereen kunnen zien.

Klik hier om kaartjes te kopen!

Gepubliceerd op

Op de hoogte blijven?

Of volg ons op