Menu

PERSBERICHT: Aanmelding Leids Cabaret Festival 2019 gestart

Na een succesvolle 40ste jubileumeditie van het BNNVARA Leids Cabaret Festival zijn de inschrijvingen voor 2019 van start. Vanaf nu kunnen talentvolle theatermakers en cabaretiers zich aanmelden. Dat kan tot en met 31 december 2018.

Alle data op een rij:

Aanmelden is mogelijk tot en met 31 december 2018.
13 & 20 januari - Audities in de Leidse Lente
2 & 3 februari - Workshopweekend (alleen voor deelnemers)
11 t/m 16 februari - Festival in de Leidse Schouwburg
Finalistentour vanaf 2 maart door het hele land

Wall of fame

Bij een nieuwe website, hoort een update van ons erfgoed & bestaansrecht; de oud-winnaars van het Leids Cabaret Festival. We spitten in hun heden en verleden en zetten ze netjes op een rijtje, zodat iedereen kan zien wie het ook alweer waren. Van Kasper van der Laan tot Katinka Polderman en Tim Fransen, en verder naar Javier Guzman en Najib Amhali. En hoe is het nu met, met, met....? Bekijk de Wall of Fame op onze homepage.

Aftermovie 2018

Afgelopen jaar bestond het Leids Cabaret Festival 40 (!) jaar. En dat werd gevierd. De gracht voor de Schouwburg zag eruit als die van het Bellagio, Spijkers met Koppen was live vanuit Leiden, er was een heuze openingsviering met 'preken' van Lebbis, Michelle David & The Gospel Sessions, Merijn Scholten en Sanne Wallis de Vries. En natuurlijk een spetterende finale met Farbod Moghaddam en Kasper van der Laan als winnaars. Check hier - voordat we beginnen aan de 41e editie - nog even de aftermovie.

Happy to help

Bij vragen, opmerkingen, wensen kun je altijd bij ons terecht. Bel naar Bunker Theaterzaken - 020 4899 899 - en mail naar info@leidscabaretfestival.nl.
Feel free to share!

Gepubliceerd op

Op de hoogte blijven?

Of volg ons op