Home Agenda Deelnemen
Menu

Start kaartverkoop LCF!

Cabaret-liefhebbers opgelet!! De kaartverkoop voor het Leids Cabaret Festival 2024 start 1 december om 13.00 uur.

De hele festivalweek (van maandag 5 t/m zaterdag 10 februari) staat de Leidse Schouwburg in het teken van het Leids Cabaret Festival. Op woensdag 7 februari speelt Merijn Scholten (winnaar met De Partizanen in 2013) zijn voorstelling TEAM SOLO en op vrijdag is Lisa Ostermann (winnaar 2020) met haar nieuwe avondvullende voorstelling Makkelijk in de omgang te zien in de Leidse Schouwburg. Op zaterdag 10 februari vindt ook live vanuit de Leidse Schouwburg de radio-uitzending plaats van Spijkers met Koppen met Dolf Jansen en Willemijn Veenhoven.

Vanaf vrijdag 1 december 13.00 uur zijn kaarten te koop voor:

• ma 5 feb: Voorronde I (4 optredens)
• di 6 feb: Voorronde II (4 optredens en 1 gastoptreden)
• do 8 feb: Halve Finale (5 optredens en 1 gastoptreden)
• zat 10 feb: Finale (3 optredens en 1 gastoptreden)

Als je geen kaarten hebt kunnen bemachtigen voor het festival, kun je nog terecht bij de Finalistentour op vrijdag 31 mei en zaterdag 1 juni. Dan komen de drie finalisten terug naar de Leidse Schouwburg en herbeleven de jonge cabaretiers samen met het publiek de zinderende finale avond!

Spijkers met Koppen
Het NPO2 radioprogramma Spijkers met Koppen komt ook dit jaar weer live uit vanuit de Leidse Schouwburg op de finaledag van het Leids Cabaret Festival! De uitzending is op zaterdag 10 februari tussen 12.00 en 14.00 uur live bij te wonen. Dolf Jansen en Willemijn Veenhoven presenteren deze gezellige radio-uitzending en het is daarmee de opmaat naar de finale-avond! Kaarten voor deze radio-uitzending zijn later beschikbaar.

Gepubliceerd op

Op de hoogte blijven!

Schrijf je in op de nieuwsbrief!

Of volg ons op