Menu

Studentenkorting

Het LCF is in 1978 ontstaan als lustrumactiviteit, vanuit studentenvereniging Augustinus. Dit jaar is het LCF ‘teruggegeven’ aan Augustinus en wordt het festival samen met studenten georganiseerd.

Dit jaar vindt het Leids Cabaret Festival van 5 t/m 10 februari plaats in de Leidse Schouwburg. Op alle dagen van het festival zorgen studenten voor een warm welkom buiten op de gracht, met een kunstmarkt, optredens, gluhwein en natuurlijk… bier! Niet zomaar bier, maar ons eigen LCF-bier: KATTENPIS!

Omdat studenten vaak later kaarten kopen dan de reguliere theaterbezoeker, heeft het LCF speciaal voor studenten blokkades aangemaakt. En dat is maar goed ook, want de finale en halve finale waren allebei in een uurtje uitverkocht, maarrr.. dus niet voor studenten!

Er zijn niet alleen voor iedere voorstelling blokkades aangemaakt, er zijn ook fikse kortingen voor bedacht! Studenten kunnen alle LCF-voorstellingen voor maar 10 euro bezoeken op eerste rangs plekken!

De studentenkaarten zijn nog geldig t/m 1 januari. Alle kaarten die dan nog niet verkocht zijn, gaan de reguliere verkoop weer in. Dus laat deze kans niet aan je voorbij gaan! En, heel belangrijk: om misbruik te voorkomen worden alle studenten bij entree gecheckt op een studentenkaart.

Wil je kaarten kopen? Klik dan hier.

Gepubliceerd op

Op de hoogte blijven!

Schrijf je in voor de nieuwsbrief!

Of volg ons op